Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Peppi Etelämerellä

Pippi i Söderhavet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.73*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pep­pi-a­ni­maa­tio, jo­ka vie aja­tuk­set oi­tis näy­tel­ty­jen Pep­pi-e­lo­ku­vien puo­leen.

Pep­pi-a­ni­maa­tio, jo­ka vie aja­tuk­set oi­tis näy­tel­ty­jen Pep­pi-e­lo­ku­vien puo­leen. Mo­ni 1960-lu­vul­la lap­suut­taan viettä­nyt nä­ki­si mie­lellään kaik­ki Ast­rid Lindg­re­nin las­ten­kir­jois­ta teh­dyt fil­mauk­set myös DVD:nä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin riisutun oloinen levy. Voit valita vain kahdesta toiminnosta: katso elokuva tai katso kohtaus. Mukana on vain suomeksi dubattu versio. Tuntuisi, että alkuperäiselle ruotsinkieliselle ääniraidalle olisi ollut kaksikielisessä maassa kysyntää. Väärä kuvasuhde kannessa, ei siis ole 4:3 pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy