Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lihaa+verta

Flesh+Blood 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93333EAN: 6438044061253

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yhtä pal­jon raais­ta­va kuin vä­lillä suo­ruu­des­saan kieh­to­va­kin ker­to­mus 1500-­lu­ku­lai­ses­ta so­dankäyn­nin mo­raa­lis­ta.

Yhtä pal­jon raais­ta­va kuin vä­lillä suo­ruu­des­saan kieh­to­va­kin ker­to­mus 1500-lu­ku­lai­ses­ta so­dankäyn­nin mo­raa­lis­ta.
Ros­ka­sak­ki ryöstää Mar­ti­nin (Rut­ger Hauer) joh­dol­la aa­te­lis­tytön (Jen­ni­fer Ja­son Leigh) ja val­loit­taa lin­nan pyhän Mar­ti­nuk­sen vii­toit­ta­mal­la tiellä. Da Vin­cin op­pi­poi­ka (Tom Bur­lin­son) yrittää pe­las­taa nei­ton­sa.
Vä­ki­val­lan raa­kuu­det ja kris­ti­nus­kon to­sio­le­mus näy­tetään Hol­lywoo­din val­ta­vir­ras­ta poi­ke­ten rea­lis­ti­ses­ti, jo­pa mässäil­len. Peh­mo­por­noi­lua riittää.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ulkokohtauksissa tarkalta, mutta on ajoittain muuten rakeinen. DS-raita erottelee pontevasti. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy