Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alaston satama

On the Waterfront 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jois­mai­nen työ­mark­ki­na­ku­ri, jo­ka pe­rus­tuu li­ki au­to­maat­ti­seen jär­jestäy­ty­mi­seen eikä ma­fian ot­teil­le, on ou­to asia USA:s­sa.

Poh­jois­mai­nen työ­mark­ki­na­ku­ri, jo­ka pe­rus­tuu li­ki au­to­maat­ti­seen jär­jestäy­ty­mi­seen eikä ma­fian ot­teil­le, on ou­to asia USA:s­sa. Ka­zan pe­si kä­siään kom­mu­nis­ti­vai­no­jen il­mian­to­jen jäl­keen, mut­ta te­ki sa­mal­la mes­ta­ri­teok­sen, jo­ka ot­ti kah­dek­san Os­ca­ria. Suo­mes­sa voi­tai­siin ta­voi­tel­la Jus­se­ja elo­ku­val­la, jo­ka ker­too, kuin­ka de­ma­rit sa­vus­ti­vat sa­maan ai­kaan CIA-ra­hal­la kom­mu­nis­te­ja työ­paik­ko­jen luot­ta­mus­tehtä­vistä. Tar­koi­tus py­hit­ti kei­not.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas täyskuva ja monoääni. Kuvassa on toki virheitä, mutta siihen voi yleisesti ottaen olla tyytyväinen. Ekstroissa elokuvatutkijoiden Richard Schickelin ja Jeff Youngin kommenttiraita, 25 min. dokumentti, 12 min. mm. ohjaaja Elia Kazanin haastattelua, 4 min. kuvagalleria, biografiat ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy