Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Corner

Punainen labyrintti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ric­hard Ge­re te­kee bis­nestä uu­des­sa Kii­nas­sa, mut­ta tu­tus­tuu myös van­haan, kun jou­tuu se­koi­te­tuk­si ve­ri­työhön.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin aiheeseen sopien kuva hehkuu komeissa punaisen eri sävyissä. 16:9-kuva on matted-versio 1.85:1-teatterikuvasta: alkutekstit peittyvät osittain. Ekstroina 8 sivun trivialehtinen. R1-versiossa oli myös ohjaajan kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jon Avnet
Pääosissa: Richard Gere
Tarina: Robert King
Kuvaus: Karl Walter Lindenlaub
Musiikki: Thomas Newman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy