Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Timantit ovat ikuisia - Special Edition

Diamonds are Forever 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.44
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6420201122259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Con­ne­ry ta­kai­sin, ja Bond tällä ker­taa Las Ve­ga­sis­sa.

Con­ne­ry ta­kai­sin, ja Bond tällä ker­taa Las Ve­ga­sis­sa. Shir­ley Bas­seyn tun­na­ri on klas­sik­ko­ka­maa, mut­ta elo­ku­va on Sean Con­ne­ryn 007:s­ta huo­noim­pia. To­sin Ian Fle­min­gin al­ku­peräis­ro­maa­ni oli myös tylsähkö.
Toi­saal­ta tuo­reel­la kat­son­ta­kier­rok­sel­la pa­ni mer­kil­le, kuin­ka pal­jon pa­rem­pi toi­min­tae­lo­ku­va oli kuin sinänsä mie­len­kiin­toi­nen mut­ta epä­ta­sai­nen seu­raa­ja Elä ja an­na tois­ten kuol­la.
Myös aiem­min kum­mal­li­si­na pi­det­ty il­mi­selväs­ti ho­mo­sek­suaa­li kon­na­kak­sik­ko Mr. Kidd ja Mr. Wint (T­he­lo­nious Mon­kin bän­din ba­sis­ti Put­ter Smith ja näyt­te­lijä Bru­ce Glo­ver) on lisän­nyt ajan­pa­ti­nan mu­kais­ta viehä­tystä. Elo­ku­van huu­mo­ri toi­mii ai­ka mu­ka­vas­ti, mus­tal­la maa­la­tul­la sa­tii­ril­la.
Mut­ta se on tul­lut selväk­si, et­tei 007-sar­jan van­him­pia­kaan osia viit­si kat­soa yk­sin. Nämä vaa­ti­vat seu­raa. Ker­ran­kin ei edes spoi­laa­mi­ses­ta jou­du ku­riin, sillä kaik­ki muis­ta­vat nämä ul­koa.

Kuva & ääni

Kannen ilmoittama kuvasuhde 1.77:1 ei pidä paikkaansa, vaan laajakangaskuvahan tämä on. Tunnareita ennen on tarjolla terävintä kuvaa, mitä vintage-bondeissa on nähty. Sävyt ovat esimerkiksi konnakaksikon suorittamassa sisääntulossa erinomaiset, kun VHS:llä sama kohtaus on kammottavan pimeä. Kuvassa on kuitenkin virheitä siellä täällä.

Ekstrat

Ekstroissa 31 min. dokumentti, 41 min. tuottaja Cubby Broccolista, kommenttiraita, trailerit, tv- ja -radiomainokset ja kahdeksan sivun triviavihko. Ensimmäinen sarjan levy, jossa on poistettuja kohtauksia. Noin 4 min. kestävissä neljässä otoksessa mm. Sammy Davis Jr ja kuuluisa kahdella renkaalla ajokohtaus alkuperäisessä muodossa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy