Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Lost Boys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1987Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 95035EAN: 7321946216939

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Peop­le are st­ran­ge”.

”­Peop­le are st­ran­ge”. Ve­ri on tuo­re­ta­va­raa, mut­ta Lost Boys ei tun­nu kär­sivän ok­si­daa­tios­ta. Nyt­tem­min se on nous­sut jo­pa aiem­paa ve­revämmäk­si vam­pyy­ri­ku­vauk­sek­si, sillä se ku­vaa ai­ka me­huk­kaas­ti 1980-lu­vun lo­pun po­pu­laa­ri- ja nuo­ri­so­kult­tuu­ria, kun kor­va­ren­kaat ja ta­tuoin­nit yleis­tyivät. Lost Boys osa­si yh­distää huu­mo­ria vam­pyy­ri­ta­ri­naan pe­rin haus­kal­la ta­val­la.
Sa­mal­la se aut­toi mo­nia tu­le­via täh­tiä hank­ki­maan kan­nuk­sia. Näyt­te­lijä­kaar­tis­ta löy­tyy pal­jon Step­hen King –­fil­ma­ti­soin­nin Stand By Me lap­sia, jot­ka ovat kas­va­neet hie­man isom­mik­si. Kie­fer Sut­her­land oli tähän ai­kaan vielä kre­dii­teissä li­ki hännän­huip­pu­na, vaik­ka an­toi oi­keas­taan kas­vot ko­ko elo­ku­val­le rok­ki­vam­pyy­ri­na ja jen­gin po­mo­na, jo­ka oli kuin suo­raan Guns & Ro­se­sin tu­le­vas­ta ku­vas­tos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvaaja on käyttänyt herkkää filmiä ja luonnonvaloa, joten teräväpiirto toistaa aika paljon rakeisuutta. Ääniraita soi aika pakottomasti, mutta kaipaisi hieman teräviäkin särmiä. Ekstroissa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, 47 min. dokumentit, 18 min. kohtaus kolmen näyttelijän vaihtoehtoisin kommentein, kuvagalleria, musiikkivideo, vampyyrien maailman interaktiivinen kartta ja traileri. (PS)
17/11/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy