Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Dead Zone

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.72
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­vid Cro­nen­berg osoit­ti, että hän pys­tyy te­kemään myös kes­ki­luo­kan elo­ku­va­nau­tin­to­ja.

Da­vid Cro­nen­berg osoit­ti, että hän pys­tyy te­kemään myös kes­ki­luo­kan elo­ku­va­nau­tin­to­ja. Step­hen Kin­gin par­haa­seen luo­mis­vai­hee­seen si­joit­tu­va ta­ri­na ker­too mie­hestä, jo­ka pys­tyy kos­ke­tuk­ses­ta ais­ti­maan tu­le­vai­suu­den. Mitä ta­pah­tui­si, jos vas­taan tu­li­si maail­man­lo­pun ark­ki­teh­ti?

Kuva, ääni & ekstrat

Cronenbergin elokuvat eivät ole useinkaan kovin laajakuvaisia, joten kuvasuhde on aivan toimiva. Aikaansa nähden laadukas kuva ja toimiva ääniraita. Ekstroissa vain traileri. Teknisesti, varsinkin kuvaltaan selvästi parempi kuin suomalainen Jupiter-versio. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy