Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pelastakaa pressa

2001: A Space Travesty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 106468EAN: 5706132350932

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Les­lie Niel­sen on jää­nyt 1980-­lu­vun alun Po­li­ce Squad -­te­le­vi­sio­sar­jan joh­dos­ta yh­den roo­lin uh­rik­si.

Les­lie Niel­sen on jää­nyt 1980-lu­vun alun Po­li­ce Squad -te­le­vi­sio­sar­jan joh­dos­ta yh­den roo­lin uh­rik­si. Ei siinä, et­tei hän tuo­ta yhtä roo­lia hie­nos­ti hoi­tai­si, mut­ta elo­ku­vien ta­son suh­teen ol­laan las­ku­suun­nas­sa. Ava­ruus­seik­kai­lu­pa­ro­dias­sa käydään jo ko­vin lä­hellä poh­ja­kos­ke­tus­ta. Tar­jol­la on siis pal­jon pe­rin­teistä ko­me­dia­ko­hel­lus­ta, nyt ava­ruu­so­lo­suh­teis­sa.
Ku­va on liian va­loi­sa, mut­ta tark­kuu­del­taan kel­vol­li­nen. Kes­ki­ta­soa hei­kom­pi ää­ni­rai­ta ko­ros­taa lii­kaa bas­soa. Lisä­ma­te­riaa­lio­sas­tol­la nähdään mui­den lef­fo­jen trai­le­rei­ta ja biog­ra­fia­ruu­tu. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy