Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aavelaiva

Sea Evil 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105642EAN: 7321944234102

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man en­nak­ko-o­do­tuk­sia kat­sot­ta­vam­pi peh­mo­kau­hui­lu luot­taa ve­reen ja go­reen on­nis­tu­mat­ta luo­maan pel­koa kat­so­jas­sa.

Hie­man en­nak­ko-o­do­tuk­sia kat­sot­ta­vam­pi peh­mo­kau­hui­lu luot­taa ve­reen ja go­reen on­nis­tu­mat­ta luo­maan pel­koa kat­so­jas­sa. Me­ri­pe­las­tus­hi­naa­ja löytää 1960-lu­vul­la ka­don­neen aa­ve­lai­van, kun DVD-soit­ti­men ajas­tin on liik­ku­nut vain 15 mi­nuut­tia. Mat­kii tur­han pal­jon Hoh­toa, mut­ta näyt­te­lijä­kaar­ti pärjää ai­ka hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 15+6+6+6 min. dokumentit, musiikkivideo ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy