Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Roger Dodger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 109399EAN: 6416335176985

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­re ame­rik­ka­lai­nen in­die-e­lo­ku­va säväyttää ä­lykkäällä dia­lo­gil­laan.

Tuo­re ame­rik­ka­lai­nen in­die-e­lo­ku­va säväyttää ä­lykkäällä dia­lo­gil­laan. Pri­mi­tii­vi­seen pe­ru­si­deaan sek­sinnälästä pu­reu­du­taan te­ko­jen si­jaan pu­heel­la. 16-vuo­tias Nick (Jes­sie Ei­sen­berg) saa­puu New Yor­kiin pyytämään hen­kilö­koh­tais­ta pal­ve­lus­ta enol­taan Ro­ge­ril­ta (Camp­bell Scott). Oh­jaa­ja-kä­si­kir­joit­ta­ja Dy­lan Kidd on ra­ken­ta­nut elo­ku­van­sa muu­ta­man joh­ta­van koh­tauk­sen va­raan. Se on elo­ku­van koos­sa­pitävä te­kijä. Ro­ger Dod­ger on lat­teaa lop­pu­ma­kei­lua lu­kuun ot­ta­mat­ta her­kul­li­sen oma­peräi­nen elo­ku­va­ko­ke­mus.
Ku­va on tark­ka. Ste­reoää­ni on huip­pu­luok­kaa. Mo­ni­ka­na­vai­suut­ta ei jää kai­paa­maan, vaik­ka ta­ka­kan­si sel­lais­ta lu­pai­lee­kin. Ekst­ro­ja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy