Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Roger Dodger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 109399EAN: 6416335176985

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­re ame­rik­ka­lai­nen in­die-e­lo­ku­va säväyttää ä­lykkäällä dia­lo­gil­laan.

Tuo­re ame­rik­ka­lai­nen in­die-e­lo­ku­va säväyttää ä­lykkäällä dia­lo­gil­laan. Pri­mi­tii­vi­seen pe­ru­si­deaan sek­sinnälästä pu­reu­du­taan te­ko­jen si­jaan pu­heel­la. 16-vuo­tias Nick (Jes­sie Ei­sen­berg) saa­puu New Yor­kiin pyytämään hen­kilö­koh­tais­ta pal­ve­lus­ta enol­taan Ro­ge­ril­ta (Camp­bell Scott). Oh­jaa­ja-kä­si­kir­joit­ta­ja Dy­lan Kidd on ra­ken­ta­nut elo­ku­van­sa muu­ta­man joh­ta­van koh­tauk­sen va­raan. Se on elo­ku­van koos­sa­pitävä te­kijä. Ro­ger Dod­ger on lat­teaa lop­pu­ma­kei­lua lu­kuun ot­ta­mat­ta her­kul­li­sen oma­peräi­nen elo­ku­va­ko­ke­mus.
Ku­va on tark­ka. Ste­reoää­ni on huip­pu­luok­kaa. Mo­ni­ka­na­vai­suut­ta ei jää kai­paa­maan, vaik­ka ta­ka­kan­si sel­lais­ta lu­pai­lee­kin. Ekst­ro­ja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy