Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocky – Ultimate Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85469EAN: 6438044073157

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van ru­ma an­kan­poi­ka­nen, Roc­ky, tun­tuu kestävän ai­kaa niin hy­vin, että siitä löytää uu­sia puo­lia.

E­lo­ku­van ru­ma an­kan­poi­ka­nen, Roc­ky, tun­tuu kestävän ai­kaa niin hy­vin, että siitä löytää uu­sia puo­lia. B-e­lo­ku­vas­ta tu­li par­haan elo­ku­van Os­car-voit­ta­ja hyvän kä­si­kir­joi­tuk­sen ja ai­koi­naan val­lan­ku­mouk­sel­li­sen Stea­dy­cam-ku­vauk­sen an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aiempaan Special Edition -versioon verrattuna aavistuksen tarkemmalta, ja varsinkin isolla kankaalla etu on jo havaittavissa. Ääniraita saa ylimääräistä desibelivoimaa DTS-raidalla, joka olikin aiemmin vaisuhko aiheen huomioon ottaen. Kahdella levyllä. Ekstroissa 8-sivuinen triviavihko, viisi kehystyskelpoista valokuvaa, 12+7+3+11+14+17 min. dokumentit suomitekstein, viiden Rocky-elokuvan trailerit ja kolme tv-mainosta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John G. Avildsen
Pääosissa: Sylvester Stallone Burt Young
Tarina: Sylvester Stallone
Kuvaus: James Crabe
Musiikki: Bill Conti

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy