Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocky – Ultimate Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85469EAN: 6438044073157

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van ru­ma an­kan­poi­ka­nen, Roc­ky, tun­tuu kestävän ai­kaa niin hy­vin, että siitä löytää uu­sia puo­lia.

E­lo­ku­van ru­ma an­kan­poi­ka­nen, Roc­ky, tun­tuu kestävän ai­kaa niin hy­vin, että siitä löytää uu­sia puo­lia. B-e­lo­ku­vas­ta tu­li par­haan elo­ku­van Os­car-voit­ta­ja hyvän kä­si­kir­joi­tuk­sen ja ai­koi­naan val­lan­ku­mouk­sel­li­sen Stea­dy­cam-ku­vauk­sen an­sios­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aiempaan Special Edition -versioon verrattuna aavistuksen tarkemmalta, ja varsinkin isolla kankaalla etu on jo havaittavissa. Ääniraita saa ylimääräistä desibelivoimaa DTS-raidalla, joka olikin aiemmin vaisuhko aiheen huomioon ottaen. Kahdella levyllä. Ekstroissa 8-sivuinen triviavihko, viisi kehystyskelpoista valokuvaa, 12+7+3+11+14+17 min. dokumentit suomitekstein, viiden Rocky-elokuvan trailerit ja kolme tv-mainosta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John G. Avildsen
Pääosissa: Sylvester Stallone Burt Young
Tarina: Sylvester Stallone
Kuvaus: James Crabe
Musiikki: Bill Conti

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy