Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Asema 49

Ladder 49 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110990EAN: 7393834509409

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hä­vyttömäs­ti 9/11-t­ra­ge­dian jäl­ki­tun­nel­mis­ta dra­ma­tur­gian­sa la­taa­va, pe­las­tus­mies­ten san­ka­ruut­ta ko­ros­ta­va elo­ku­va.

Hä­vyttömäs­ti 9/11-t­ra­ge­dian jäl­ki­tun­nel­mis­ta dra­ma­tur­gian­sa la­taa­va, pe­las­tus­mies­ten san­ka­ruut­ta ko­ros­ta­va elo­ku­va. Ir­lan­ti­lais­taus­tai­set, ka­to­li­lai­set ame­rik­ka­lai­set kan­ta­vat jäl­leen vas­tuu­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 21+14+ min. dokumentit, 14 min. poistettuja kohtauksia, kommenttiraita ja The Bandin nokkamiehen Robbie Robertsonin musiikkivideo ”Shine Your Light”.

Tekijät

Ohjaaja: Jay Russell
Pääosissa: Joaquin Phoenix John Travolta
Tarina: Lewis Colick
Kuvaus: James L. Carter
Musiikki: William Ross

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy