Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien vs. Predator

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
VET: 110927EAN: 6438044057454

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­si-il­ta-ar­vioi­hin ver­rat­tu­na pal­jon odo­tuk­sia ve­reväm­pi seik­kai­lu, erään­lai­nen Pre­da­tor 3/A­lien 5.

En­si-il­ta-ar­vioi­hin ver­rat­tu­na pal­jon odo­tuk­sia ve­reväm­pi seik­kai­lu, erään­lai­nen Pre­da­tor 3/A­lien 5.
E­telä­man­te­reel­ta löy­detään sähköi­nen im­puls­si ja maail­man van­hin py­ra­mi­di. Tut­ki­mus­ret­ki­kun­ta läh­tee liik­keel­le ja saa kylmää kyy­tiä. Toi­min­ta ja jän­ni­tys pitävät ot­tees­saan kun­han vain kat­so­ja ei ala poh­tia syn­tyjä sy­viä. Kaik­ki tämä on toi­saal­ta näh­ty, mut­ta uu­si kei­tos tun­tuu ihan koh­tuul­li­sel­ta viih­teeltä, ai­na­kin pa­rem­mal­ta kuin Alien IV.
Toi­min­ta-s­ci­fi kuu­luu ny­kypäivän sa­tui­hin ja ta­ri­noi­hin. Yllättäen hen­kilö­hah­mot eivät är­sytä, ja lap­sel­li­suuk­sia­kin on ta­val­lis­ta vä­hemmän. Jo­pa nais­san­ka­ri tun­tuu kart­te­le­van är­sy­ty­sel­keitä. Kah­den elo­ku­va­sar­jan sisäi­siä vit­sejä oli­si kai­van­nut enemmän — nyt se jäi oi­keas­taan Lan­ce Hen­rik­se­nin veit­si­temp­puun.
Sisältää kak­si ver­sio­ta. Ex­ten­ded on puo­li­tois­ta mi­nuut­tia pi­dem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva tuntuu näyttävältä, vaikka välillä rakeisuus on liki Aliensin luokkaa. Kaksi komeaa ääniraitaa osaavat puhaltaa ja henkäistä. Kahdella levyllä: kaksi kommenttiraitaa, vaihtoehtoinen alkukohtaus, dokumentteja, 11 poistettua kohtausta kommentein, kuvakäsikirjoituksia ja trailereita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy