Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

My Little Eye

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 106399EAN: 3259190339194

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pyhä pa­maus mitä jas­kaa.

Pyhä pa­maus mitä jas­kaa. Kai­kes­ta en­nak­ko­ko­hus­ta huo­li­mat­ta tämä on täy­det 90 mi­nuut­tia tu­tun ir­ral­lis­ta ja vetämätöntä to­si-tv –­jau­han­taa ryhmästä pu­he­liai­ta nuo­ria kes­kellä kor­pea jär­jes­tettävässä sel­viy­ty­mis­kil­pai­lus­sa.
B­lair Witc­hin ja Big Brot­he­rin yh­dis­telmä, jos­sa ta­pah­tu­mat on si­joi­tet­tu rän­sis­ty­nee­seen kar­ta­noon, jos­ta ku­kaan ei saa pois­tua tai mil­joo­nan pal­kin­to­ra­hat jäävät saa­mat­ta. Ei ala mistään, ei lo­pu mi­hinkään eikä siinä vä­lillä ta­pah­du mitään huo­mion ar­vois­ta. ”­Pu­hu­taan täällä por­tai­den al­la, mä luu­len et­tei ka­me­rat nää tän­ne”, niinpä niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Videomainen, kalpea ja pehmeähkö kuva, jossa esiintyy myös kohtalaisesti kohinaa. Ääniraita on askeettisen tylsä, mutta periaatteessa varsin ongelmaton. Tekstitetyissä ekstroissa mm. ohjaajan ja tuottaja Jon Finnin kommenttiraita, vetämätön ”salakuuntelu”-kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (23 min.), making of (30 min.), seksikohtaus useasta kuvakulmasta, asukkaiden pitemmät valintahaastattelut (20 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy