Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek V - The Final Frontier

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96609  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Kirk, Wil­liam Shat­ner, as­tui oh­jaa­jan puik­koi­hin ja ot­ti osaa myös kä­si­kir­joi­tuk­sen laa­din­taan.

Kap­tee­ni Kirk, Wil­liam Shat­ner, as­tui oh­jaa­jan puik­koi­hin ja ot­ti osaa myös kä­si­kir­joi­tuk­sen laa­din­taan. Il­mei­ses­ti pe­rin­tei­set kre­dii­tit oli­si­vat toi­mi­neet pa­rem­min, kos­ka Fi­nal Fron­tier on sar­jan huo­noim­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävän laadukas ei-anamorfinen letterbox-kuva. Ääniraita käyttää mukavasti tilatunnelmaa. Ekstroissa traileri ja tiiseri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy