Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Star Trek V - The Final Frontier

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 96609  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kap­tee­ni Kirk, Wil­liam Shat­ner, as­tui oh­jaa­jan puik­koi­hin ja ot­ti osaa myös kä­si­kir­joi­tuk­sen laa­din­taan.

Kap­tee­ni Kirk, Wil­liam Shat­ner, as­tui oh­jaa­jan puik­koi­hin ja ot­ti osaa myös kä­si­kir­joi­tuk­sen laa­din­taan. Il­mei­ses­ti pe­rin­tei­set kre­dii­tit oli­si­vat toi­mi­neet pa­rem­min, kos­ka Fi­nal Fron­tier on sar­jan huo­noim­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Yllättävän laadukas ei-anamorfinen letterbox-kuva. Ääniraita käyttää mukavasti tilatunnelmaa. Ekstroissa traileri ja tiiseri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy