Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Violent City

Citta' Violenta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­har­les Bron­son näyt­te­lee en­tistä tap­pa­jaa taan­noi­sil­ta So­dan­kylän fil­mi­fes­ti­vaa­leil­ta tu­tun ita­lo-oh­jaa­jan kult­tie­lo­ku­vas­sa.

C­har­les Bron­son näyt­te­lee en­tistä tap­pa­jaa taan­noi­sil­ta So­dan­kylän fil­mi­fes­ti­vaa­leil­ta tu­tun ita­lo-oh­jaa­jan kult­tie­lo­ku­vas­sa. Vä­ki­val­tais­ta, se­ka­vaa toi­min­taa. Al­kaa vauh­dik­kaas­ti, mut­ta kes­kio­suus on ai­ka tylsä. Lo­pun in­ten­sii­vi­syys pe­las­taa pal­jon.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja selkeä mono. Italialaiseksi, ko. ajankohdan elokuvaksi tekninen taso on hyvä. Ekstroissa 25 min. ohjaajan haastattelu, traileri, kuvagalleria ja biografiat. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy