Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Apinoiden planeetta

Planet of the Apes Special Edition 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
2.28
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­SA:s­sa tämä oli Fo­xin vii­mei­nen ei-a­na­mor­fi­nen jul­kai­su.

U­SA:s­sa tämä oli Fo­xin vii­mei­nen ei-a­na­mor­fi­nen jul­kai­su. Eu­roo­pan pai­nos on ana­mor­fi­nen, jo­ten ku­va on en­tistä­kin pa­rem­pi ja tois­taa api­na­naa­mioi­den sä­vyt eri­no­mai­ses­ti. En­simmäi­nen osa, sci­fin klas­sik­ko­ja, on ai­noa DD5.1-ää­ni­mik­sauk­sen saa­nut osa. Jer­ry Golds­mit­hin mu­siik­ki on tun­ne­tus­ti her­mo­ja raas­ta­vaa. Nyt soun­di on hie­man peh­meäm­pi ja nyans­sit erot­ta­vam­pi. Ekst­rois­sa on still-ku­via, kaik­kien osien trai­le­rit ja 12 si­vun leh­ti­nen sa­gan ai­ka­ja­nas­ta. Myydään erik­seen sekä kuu­den le­vyn laa­ti­kos­sa. Muut osat ovat saa­ta­va­na vain ko­ko bok­sin mu­ka­na. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy