Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ransom - lunnaat Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sau­li Nii­nistön kak­soi­so­len­non Ga­ry Si­ni­sen juh­laa ah­nee­na po­lii­si­na.

Sau­li Nii­nistön kak­soi­so­len­non Ga­ry Si­ni­sen juh­laa ah­nee­na po­lii­si­na. Hy­vin oma­peräi­nen las­ten­ryöstö lun­nai­den toi­vos­sa. Eri­no­mai­nen juo­ni, jo­ka kään­tyy ympä­ri, kun Mel Gib­so­nin esittämä isä al­kaa uh­kail­la ryöstä­jiä. Juo­nenkään­teitä riittää.
Ku­val­taan ja ää­neltään laa­du­kas. Aiem­mas­sa Sand­rewn le­vyssä ei ol­lut mitään ekst­ro­ja. SE:ssä on kom­ment­ti­rai­ta, neljä pois­tet­tua koh­taus­ta (10 min.), 13 + 4 min. do­ku­men­tit ja trai­le­ri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy