Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Ransom - lunnaat Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sau­li Nii­nistön kak­soi­so­len­non Ga­ry Si­ni­sen juh­laa ah­nee­na po­lii­si­na.

Sau­li Nii­nistön kak­soi­so­len­non Ga­ry Si­ni­sen juh­laa ah­nee­na po­lii­si­na. Hy­vin oma­peräi­nen las­ten­ryöstö lun­nai­den toi­vos­sa. Eri­no­mai­nen juo­ni, jo­ka kään­tyy ympä­ri, kun Mel Gib­so­nin esittämä isä al­kaa uh­kail­la ryöstä­jiä. Juo­nenkään­teitä riittää.
Ku­val­taan ja ää­neltään laa­du­kas. Aiem­mas­sa Sand­rewn le­vyssä ei ol­lut mitään ekst­ro­ja. SE:ssä on kom­ment­ti­rai­ta, neljä pois­tet­tua koh­taus­ta (10 min.), 13 + 4 min. do­ku­men­tit ja trai­le­ri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy