Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vihreä maili

The Green Mile 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 181 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ehkäpä ai­noi­ta Step­hen King -­fil­ma­ti­soin­te­ja, jo­ka ta­voit­taa kir­jai­li­jan tyy­lin ja muo­don: hu­maa­nin ot­teen, jos­sa yk­silön aja­tuk­sil­la ja ali­ta­jun­nal­la on tär­keä osa.

Ehkäpä ai­noi­ta Step­hen King -fil­ma­ti­soin­te­ja, jo­ka ta­voit­taa kir­jai­li­jan tyy­lin ja muo­don: hu­maa­nin ot­teen, jos­sa yk­silön aja­tuk­sil­la ja ali­ta­jun­nal­la on tär­keä osa.
Jee­sus-ta­ri­na on siir­ret­ty tois­ta maail­man­so­taa edeltä­viin ta­pah­tu­miin kuo­le­maan­tuo­mit­tu­jen van­ki­lao­sas­tol­la. Ei minkään­lai­sia ste­reo­ty­pioi­ta. Pitkä kuin nälkä­vuo­si, mut­ta jän­ni­te py­syy yllä.
Haus­ko­ja pie­niä ajan­ku­via: van­git lu­ke­vat 1930-lu­vun Weird Ta­les -leh­tiä ja nk. Ti­jua­na Bib­le 8-pa­ger­se­ja, van­ho­ja por­no­sar­ja­ku­via.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei erityisen wide versio. Alkuperäinen teatterikuvasuhde oli 1.85:1, mutta tämä kuvattiin Academy kokoon 1.37:1. Korkeatasoinen ääni. Ekstroissa 10 min dokumentti, jota ei kannata katsoa ennen leffaa, ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Frank Darabont
Pääosissa: Tom Hanks
Tarina: Stephen King Frank Darabont
Kuvaus: David Tattersall
Musiikki: Thomas Newman
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy