Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kulkuri ja joutsen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.75*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Pa­ras DVD Suo­mi-e­lo­ku­vas­ta maa­lis­kuus­sa 2000.

Pa­ras DVD Suo­mi-e­lo­ku­vas­ta maa­lis­kuus­sa 2000. Edeltäjäänsä Hä­jyjä huo­mat­ta­vas­ti tar­kem­paa erot­te­lu­ky­kyä.
Mart­ti Suo­sa­lon, OTP:n vuo­den 1980 A-ju­nio­rei­den kes­ki­kenttä­mie­hen, roo­li Re­pe He­lis­maa­na pe­las­taa elo­ku­van. Hä­nel­le an­sai­tus­ti Jus­si.
Pek­ko-e­lo­ku­via teh­neeltä oh­jaa­ja Koi­vu­sa­lol­ta yllättävä näyttö. Oli­si an­sain­nut pa­rem­mat ar­vos­te­lut Suo­mes­sa. Tai­teel­lis­ta ja dra­ma­tur­gis­ta sisältöä oli­si to­sin kai­van­nut rut­kas­ti lisää.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy