Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä

Populärmusik från Vittula 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111237EAN: 6438044006254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­ma­lai­sil­la saa­ti ruot­sa­lai­sil­la ei ole kos­kaan ol­lut oi­kein tark­kaa ku­vaa siitä, mil­lais­ta elo poh­joi­sen ra­jan mo­lem­mil­la puo­lil­la on lo­pul­ta ol­lut.

Suo­ma­lai­sil­la saa­ti ruot­sa­lai­sil­la ei ole kos­kaan ol­lut oi­kein tark­kaa ku­vaa siitä, mil­lais­ta elo poh­joi­sen ra­jan mo­lem­mil­la puo­lil­la on lo­pul­ta ol­lut. Les­ta­dio­lai­suu­den, kie­li­rii­to­jen ja kom­mu­nis­min ris­ti­sii­tok­ses­sa luo­daan tra­ge­diaa ja ko­me­diaa sel­lai­sis­sa mi­tois­sa, et­tei var­sin­kaan kan­san­ko­dis­sa täl­lais­ta pys­tyt­ty ku­vit­te­le­maan.
Mi­kael Nie­men mo­lem­mis­sa mais­sa best­sel­le­rik­si ko­hon­nut ro­maa­ni siir­tyi kan­kaal­le su­ju­vas­ti ruot­sa­lais-suo­ma­lai­sin voi­min ja ker­too, kuin­ka rock ´n´ roll saa­pui vääjäämättä jo­pa Tor­nion­jo­ki­laak­son Pa­ja­laan. Tai juu­ri sin­ne sen pi­ti­kin saa­pua.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo Himalajalle sijoittuvista ensikuvista lähtien ihmeteltävän tarkka ja näyttävä kuva skandituotannoksi. Hieman aliasing-eloa. Muhkeat DTS-raidat sekä suomeksi että ruotsiksi, mutta hae ne menusta, jos et halua DD2.0:aa. Ekstroihin on tallennettu 7 min. Pajalan ensi-illasta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy