Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

MacGyver - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2017Kesto: 857 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112739119

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ih­me­mie­hen uu­si re­buut­ti an­taa Mac­Gy­ve­rin pitää le­gen­daa­ri­sen ta­ka­tuk­kan­sa ja in­nos­tuk­sen­sa yllättävän hyö­dyl­li­siä ro­mu­ja koh­taan, mut­ta muu­toin ky­se on var­sin ge­nee­ri­sestä agent­tijännä­ristä.

Ih­me­mie­hen uu­si re­buut­ti an­taa Mac­Gy­ve­rin pitää le­gen­daa­ri­sen ta­ka­tuk­kan­sa ja in­nos­tuk­sen­sa yllättävän hyö­dyl­li­siä ro­mu­ja koh­taan, mut­ta muu­toin ky­se on var­sin ge­nee­ri­sestä agent­tijännä­ristä. Kau­niit ja ko­meat vetävät pi­ruet­tia kuin missä­kin Ja­mes Bond Ju­nio­ris­sa tai vaa­ral­li­sen tehtävän tei­ni­ver­sios­sa, eikä tem­po ole huo­no, mut­ta kaik­ki vain on lä­peensä kli­seistä.
A­jan­tap­po­veh­keenä tämä puol­taa hy­vin paik­kan­sa, mut­ta nos­tal­giat­rip­piä ha­ke­va kat­so­ja on suu­res­sa vaa­ras­sa pet­tyä.
Bok­si sisältää kaik­ki 21 en­simmäi­sen kau­den jak­soa. Ko­ti­ka­na­val­laan CBS:llä Ame­ri­kas­sa sar­ja on juu­ri kol­man­nel­la kau­del­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja kolme koostetta. (IJ)
22/04/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy