Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jonesin perhe

The Joneses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 240698EAN: 6438044270259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ne­sien per­he vaih­taa mai­se­maa uu­siin puit­tei­siin.

Jo­ne­sien per­he vaih­taa mai­se­maa uu­siin puit­tei­siin. Hie­nos­tolä­hiössä naa­pu­rus­to al­kaa tu­tus­tua uu­siin tu­lok­kai­siin yllättävän pi­kai­ses­ti.
Ku­lis­sien ta­kaa pal­jas­tuu kai­ken­lais­ta. Ai­ka ku­luu mo­der­ne­ja ku­lu­tus­ta­va­roi­ta ympä­ristön asu­keil­le esi­tel­lessä. Ka­ve­rei­den os­ta­mi­nen puo­lel­le ei on­nis­tu täy­sin ki­vut­to­mas­ti.
Da­vid Duc­hov­nyn ja De­mi Moo­ren täh­dittämä, Der­rick Bor­ten kir­joit­ta­ma ja oh­jaa­ma teos sisältää – ai­hees­taan­kin joh­tuen – tuo­te­si­joit­te­lua he­ti en­si­mi­nuu­teis­taan läh­tien. Tässä ai­heympä­ristössä se lie­nee sal­lit­ta­va, mut­ta pa­haa sil­ti te­kee.

Kuva, ääni & ekstrat

Hehkeä filmi, tasapainoista laidasta laitaan, etäisyyksistä riippumatta. Musta piirtyy komeasti. DTS rämisee riittävänä, 5.1-ääniraidan keskittyminen on etupuoliskolla. Kolme hupaisaa tekstitettyä klippiä ekstrana. (VA)
09/02/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy