Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Striptease

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: ANAMORFINEN Dolby Su
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

De­mi Moo­ren ex­hi­bi­tio­nis­mi tun­ne­taan.

De­mi Moo­ren ex­hi­bi­tio­nis­mi tun­ne­taan. Ei tar­vit­se kär­siä kuin ai­kaan 18.10 saak­ka, kun­nes Moo­re rii­suu yläo­san­sa 20 se­kun­nin ajak­si. Ja tai­taa tois­taa sen jos­kus myö­hem­min.
Kal­lis hin­ta tästä ilos­ta. Ai­noa ko­ho­koh­ta on, kun irs­tas­ta se­naat­to­ria esittävä Burt Rey­nolds lyö Cris­tal-samp­pan­ja­pul­lon kuo­laa­jan päähän. On­nek­si pul­lo oli tyhjä, sillä Cris­tal on hyvää samp­pan­jaa. Tämä­kin on tyhjä, mut­ta huo­no elo­ku­va. Jo­pa Ver­hoe­ve­nin tans­si­tyttö­rai­na Show­girls on pa­rem­pi. Se on jo pa­has­ti sa­not­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy