Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Californication - kausi 5

Californication - Season 5 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 343 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112711238

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­den hie­man lip­su­neen kau­den jäl­keen sar­ja vaih­taa vaih­det­ta ja hyppää 2.5 vuot­ta eteenpäin ai­kaan, jol­loin Hank on val­mis vaih­ta­maan sink­kuelämänsä New Yor­kis­sa van­hoi­hin ka­ve­rei­hin Lo­sis­sa.

Kah­den hie­man lip­su­neen kau­den jäl­keen sar­ja vaih­taa vaih­det­ta ja hyppää 2.5 vuot­ta eteenpäin ai­kaan, jol­loin Hank (Da­vid Duc­hov­ny) on val­mis vaih­ta­maan sink­kuelämänsä New Yor­kis­sa van­hoi­hin ka­ve­rei­hin Lo­sis­sa. Ka­ta­lyyt­tinä toi­mii HBO:n hit­ti­sar­jas­ta ni­mensä kai­ke­ti saa­nut tyttö­ka­ve­ri Car­rie, jo­ka al­kaa yhtäk­kiä vai­kut­taa Step­hen Kin­gin no­vel­lis­ta ka­ran­neel­ta hah­mol­ta.
Kau­si aloit­taa rau­tai­ses­ti lennättämällä Han­kin ta­kai­sin läm­pimämmäl­le ran­ni­kol­le ja saar­ta­mal­la tämän vä­rikkäällä jou­kol­la tut­tu­ja ja uu­sia ka­ve­rei­ta, joi­den kans­sa pik­kunäppärää läppää on haus­ka heittää. Tästä syn­tyvät ti­lan­teet vaih­te­le­vat kir­peästä per­hed­raa­mas­ta hi­ve­nen vaa­ral­li­siin gangs­te­ri­ku­vioi­hin mu­sa­pii­reissä.
Kau­si on­nis­tuu pitämään ot­teen­sa hy­vin puo­livä­lin paik­keil­le as­ti, mut­ta tämän jäl­keen me­no uh­kaa hyy­tyä. Sa­nai­lu on lop­puun as­ti lup­sak­kaa ja ti­lan­teet let­keitä, mut­ta len­nok­kaim­mat vai­heet se­koit­ta­vat hie­man vai­keas­ti su­la­tet­ta­van miks­tuu­ran draa­maa, ko­me­diaa ja val­ko­pes­tyjä kli­seitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa sarja suppeita koosteita sarjasta ja pientä triviaa. Boksi sisältää kaikki 12 jaksoa kolmella levyllä. (IJ)
05/07/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy