Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Jaakobin painajainen

Jacob’s Ladder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97512EAN: 5706550024606

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­so­jan pai­na­jai­nen on elo­ku­va, jo­ka pitää mu­ka­vas­ti pih­deissään ja vih­jaa, eikä oi­kein pal­jas­ta, mistä on ky­sy­mys.

Kat­so­jan pai­na­jai­nen on elo­ku­va, jo­ka pitää mu­ka­vas­ti pih­deissään ja vih­jaa, eikä oi­kein pal­jas­ta, mistä on ky­sy­mys. Eikä sit­ten lo­pul­ta pal­jas­ta­kaan sitä tai te­kee sen hy­vin epä­tyy­dyttävällä ta­val­la. Jaa­ko­bin pai­na­jai­nen on täl­lai­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaihteleva kuvan laatu. Voimaton ääniraita. Ekstroissa traileri.

Tekijät

Ohjaaja: Adrian Lyne
Pääosissa: Tim Robbins Elisabeth Pena
Tarina: Bruce Joel Rubin
Kuvaus: Jeffrey L. Kimball
Musiikki: Maurice Jarre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy