Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jaakobin painajainen

Jacob’s Ladder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 97512EAN: 5706550024606

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­so­jan pai­na­jai­nen on elo­ku­va, jo­ka pitää mu­ka­vas­ti pih­deissään ja vih­jaa, eikä oi­kein pal­jas­ta, mistä on ky­sy­mys.

Kat­so­jan pai­na­jai­nen on elo­ku­va, jo­ka pitää mu­ka­vas­ti pih­deissään ja vih­jaa, eikä oi­kein pal­jas­ta, mistä on ky­sy­mys. Eikä sit­ten lo­pul­ta pal­jas­ta­kaan sitä tai te­kee sen hy­vin epä­tyy­dyttävällä ta­val­la. Jaa­ko­bin pai­na­jai­nen on täl­lai­nen elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Vaihteleva kuvan laatu. Voimaton ääniraita. Ekstroissa traileri.

Tekijät

Ohjaaja: Adrian Lyne
Pääosissa: Tim Robbins Elisabeth Pena
Tarina: Bruce Joel Rubin
Kuvaus: Jeffrey L. Kimball
Musiikki: Maurice Jarre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy