Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Katseet ikkunassa

La finestra di fronte 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 108471EAN: 6416548352619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen ro­mant­ti­nen ita­lia­lai­se­lo­ku­va nuo­res­ta nai­ses­ta, jo­ka elää hii­pu­nees­sa avio­lii­tos­sa ja unel­moi naa­pu­ris­sa asu­vas­ta mie­hestä.

Mie­len­kiin­toi­nen ro­mant­ti­nen ita­lia­lai­se­lo­ku­va nuo­res­ta nai­ses­ta, jo­ka elää hii­pu­nees­sa avio­lii­tos­sa ja unel­moi naa­pu­ris­sa asu­vas­ta mie­hestä. Luk­kiu­tu­nut ti­lan­ne läh­tee pur­kau­tu­maan, kun avio­mies kor­jaa ka­dul­ta tal­teen muis­tin­sa me­nettä­neen van­huk­sen, jol­la tun­tuu ole­van oma traa­gi­nen rak­kaus­ta­ri­nan­sa ker­rot­ta­va­naan.
U­peas­ti to­teu­tet­tu, us­kot­ta­van elävä ja oma­lei­mai­nen tuo­re ker­to­mus rak­kau­des­ta sen mo­nis­sa eri muo­dois­sa. Hie­man yli­pitkä elo­ku­va. Ta­ri­nan oli­si ehkä voi­nut ker­toa yhtä hy­vin ly­hy­te­lo­ku­van muo­dos­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Sisällöllisesti hienosti tyylitelty kuva on myös teknisesti hyvätasoinen pienestä roskasta ja printtivirheistä huolimatta. Ääniraita on dialogiltaan selkeä ja musiikiltaan paikoitellen loistava, joskin se toistaa itseään turhan paljon. Suomenkielinen tekstitys on paikoin epätäydellinen. Aka. Facing Window. Ekstroissa tarileri ja filmografioita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy