Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saint Ralph – elämän lähtöviivalla

Saint Ralph 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 1.78*
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 6420201169117EAN: 202416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­maas­saan Ka­na­das­sa usein pal­kit­tu draa­ma ker­too 14-­vuo­tiaan isättömän ja äi­tinsä me­nettämässä ole­van nuo­ru­kai­sen ta­ri­naa pak­ko­miel­tei­sestä omis­tau­tu­mi­ses­ta Bos­to­nin ma­ra­to­nil­le ja ih­mei­den­te­ke­mi­seen.

Ko­ti­maas­saan Ka­na­das­sa usein pal­kit­tu draa­ma ker­too 14-vuo­tiaan isättömän ja äi­tinsä me­nettämässä ole­van nuo­ru­kai­sen ta­ri­naa pak­ko­miel­tei­sestä omis­tau­tu­mi­ses­ta Bos­to­nin ma­ra­to­nil­le ja ih­mei­den­te­ke­mi­seen. Ka­to­li­ses­sa poi­ka­kou­lus­sa kas­va­va Ralph Wal­ker (A­dam Butc­her) kii­hot­tuu jo­kai­ses­ta po­ten­tiaa­li­ses­ta vi­rik­keestä, eikä elämä tiuk­ko­jen oh­je­nuo­rien viemänä muu­ten­kaan tun­nu luon­nis­tu­van.
Vuo­den 1950 tie­noil­le si­joit­tu­va riittäväs­ti ur­hei­lue­lo­ku­va­kes­kiar­vos­ta poik­kea­va kas­vu- ja it­sensä­voit­ta­mis­ta­ri­na lepää vah­vas­ti voi­mak­kaan Butc­he­rin kas­voil­la. Kou­lun­joh­ta­ja, isä Fitz­pat­rick (Gor­don Pin­sent) muo­dos­taa tyy­pil­li­simmän mah­dol­li­sen ku­van tiuk­ka­pi­poi­ses­ta us­kon­puo­lus­ta­jas­ta, opet­ta­jan vir­kaa toi­mit­ta­va isä Hib­bert (mi­ni­ma­lis­ti­nen, mut­ta ar­vo­kas ja ka­ris­maat­ti­nen Camp­bell Scott) pu­jot­te­lee myötäil­len mo­lem­pia puo­lia.

Kuva, ääni & ekstrat

Lempeästi hehkuva vanhaa mukaileva ja tyylittelevä kuva, hehkeä värikartta. Kauniiden lavasteiden seasta puskee lämmintä valoa. Urheiluelokuvamainen hehkutus ääniraidan hektisimmissä kohdissa olisi saanut jäädä korostamatta. Trailerishow, ohjaajan kommenttiraita. (VA)
02/04/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy