Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arabian Lawrence

Lawrence of Arabia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1962Kesto: 219 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.16
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­rit­tiläi­syy­den ir­vai­lua ja ro­man­tiik­kaa I maail­man­so­dan suu­ris­sa aa­vik­ko­ku­lis­seis­sa.

B­rit­tiläi­syy­den ir­vai­lua ja ro­man­tiik­kaa I maail­man­so­dan suu­ris­sa aa­vik­ko­ku­lis­seis­sa. Clau­de Rains, Jack Haw­kins ja en­nen kaik­kea Pe­ter O'­Too­le (en­simmäi­sessä mer­kittävässä roo­lis­saan) lois­ta­vat. Law­ren­ce näy­tetään vii­mei­senä by­ro­ni­lai­se­na, il­mi­selväs­ti ho­mo­sek­suaa­li­na san­ka­ri­na. Sam Spie­gel tuot­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Super Panavision 70:n juhlaa. Vuonna 1988 uudelleen restauroitu epiikan klassikko pääsee oikeuksiinsa DVD-levynä. Pyhäinhäpäisyltä vaikuttaa se, että koko Panavision-kuvauksen (2.20:1) mullistaneen elokuvan alkutekstit ovat tiukasti rajatut. Rajauksen kanssa voi elää, mutta täydellisyyttä olisi nyt kaivattu. Monoäänen miksaus 5.1:ksi voi olla tyylitöntä; nyt ei ole valittamisen sijaa. Kaviot kopisevat hyvin luontevasti vauhtikohtauksissa. Kaksi DVD9-levyä. 61 min dokumentti, Journey with Lawrence -osio, jossa historiaa ja mielenkiintoinen aikajana, traileri, Steven Spielbergin sanailua, neljä mustavalkoista featurettea, kommenttiraita, julisteita, biografiat ja New Yorkin ensi-iltapätkä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy