Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkaita ystäviä

The Pallbearer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tv:n Fren­deistä tut­tu Da­vid Sc­hwim­mer on Tom Thomp­son, äi­tinsä hel­mois­sa yhä asu­va 25-­vuo­tias työtön poi­ka­mies.

Tv:n Fren­deistä tut­tu Da­vid Sc­hwim­mer on Tom Thomp­son, äi­tinsä hel­mois­sa yhä asu­va 25-vuo­tias työtön poi­ka­mies. Pa­teet­ti­nen elämä saa uut­ta vir­taa, kun on­ne­kas vää­rinkä­si­tys saat­taa To­min ar­kun­kan­ta­jak­si unoh­de­tun opis­ke­li­ja­ka­ve­rin­sa hau­ta­jai­siin, joi­hin myös hä­nen kou­luai­kan­sa suu­ri ihas­tus (Gwy­neth Palt­row) sat­tu­mal­ta saa­puu. Aja­tel­ta­vaa an­taa myös vai­na­jan äi­ti, jo­ka ha­kee To­mil­ta loh­tua yk­sinäi­syy­teensä. Tom saa pian huo­ma­ta jou­tu­neen­sa to­del­li­seen mie­huus­ko­kee­seen. Haus­ka ja tuo­reen­ma­kui­nen ko­me­dia.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita on turhan vaisu. Levyllä faktaruutuja ja vaatimaton dokumentti. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy