Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Rakkaita ystäviä

The Pallbearer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.81*
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tv:n Fren­deistä tut­tu Da­vid Sc­hwim­mer on Tom Thomp­son, äi­tinsä hel­mois­sa yhä asu­va 25-­vuo­tias työtön poi­ka­mies.

Tv:n Fren­deistä tut­tu Da­vid Sc­hwim­mer on Tom Thomp­son, äi­tinsä hel­mois­sa yhä asu­va 25-vuo­tias työtön poi­ka­mies. Pa­teet­ti­nen elämä saa uut­ta vir­taa, kun on­ne­kas vää­rinkä­si­tys saat­taa To­min ar­kun­kan­ta­jak­si unoh­de­tun opis­ke­li­ja­ka­ve­rin­sa hau­ta­jai­siin, joi­hin myös hä­nen kou­luai­kan­sa suu­ri ihas­tus (Gwy­neth Palt­row) sat­tu­mal­ta saa­puu. Aja­tel­ta­vaa an­taa myös vai­na­jan äi­ti, jo­ka ha­kee To­mil­ta loh­tua yk­sinäi­syy­teensä. Tom saa pian huo­ma­ta jou­tu­neen­sa to­del­li­seen mie­huus­ko­kee­seen. Haus­ka ja tuo­reen­ma­kui­nen ko­me­dia.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita on turhan vaisu. Levyllä faktaruutuja ja vaatimaton dokumentti. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy