Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mies lännestä

Man of the West 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1958Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 50314EAN: 6438044048650

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­kuk­las­si­kon mai­nees­sa ole­va wes­tern ker­too en­ti­sestä ri­kol­li­ses­ta, jo­ka jou­tuu te­key­tymään van­han jen­gin liit­to­lai­sek­si pe­las­taak­seen mat­ka­kump­pa­nin­sa.

Pik­kuk­las­si­kon mai­nees­sa ole­va wes­tern ker­too en­ti­sestä ri­kol­li­ses­ta (Ga­ry Coo­per), jo­ka jou­tuu te­key­tymään van­han jen­gin liit­to­lai­sek­si pe­las­taak­seen mat­ka­kump­pa­nin­sa. Kat­so­ja voi tehdä omia pää­tel­miä siitä, mitä po­liit­ti­sia Mc­Cart­hyn ajan al­le­go­rioi­ta tässä voi nähdä. Ai­kaan­sa edellä ku­va­tes­saan ih­mistä raa­dol­li­sim­mil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea CinemaScope-kuva häiriintyy jonkin verran printtivioista. Kattolaudoitukset elävät aliasing-välkkeessä. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy