Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Myrskyvaroitus

Key Largo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ei ai­van Bo­gien terä­vintä kär­keä, mut­ta merk­ki­teos kui­ten­kin.

Ei ai­van Bo­gien terä­vintä kär­keä, mut­ta merk­ki­teos kui­ten­kin. Ex-so­ti­las Frank McC­loud jou­tuu koh­taa­maan ho­tel­lia pant­ti­van­ki­naan pitävän gangs­te­ri John­ny Roc­con. Bo­gar­tin ja Lau­ren Ba­cal­lin yh­teis­työ on har­vi­nais­ta herk­kua minkään avio­pa­rin yh­tei­sessä työ­his­to­rias­sa. Edward G. Ro­bin­son lem­pi­puu­his­saan.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy