Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rauhantekijä

The Peacemaker 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­del­li­nen yllättäjä, sillä ai­ka­lai­sar­viot eivät ol­leet välttämättä ai­na mai­rit­te­le­via.

To­del­li­nen yllättäjä, sillä ai­ka­lai­sar­viot eivät ol­leet välttämättä ai­na mai­rit­te­le­via. Deep Im­pac­tin ja tv:n Te­ho-o­sas­ton te­kijä, oh­jaa­ja Mi­mi Le­der osoit­taa, et­tei toi­min­ta ole nai­seu­des­ta kiin­ni.
Raa­ka elo­ku­va. P. Bros­na­nin bon­dit kal­pe­ne­vat, kun Geor­ge Cloo­ney pa­nee toi­mek­si. Toi­min­ta aal­toi­lee Venäjältä Ira­nin ra­jal­le ja Ko­so­vos­ta New Yor­kiin, kun ka­don­nei­ta ydinkär­kiä hae­taan väellä ja voi­mal­la.
San­ka­ri­pa­ri ei juu­ri­kaan seks­taa ja ter­ro­ris­ti on jo­pa in­hi­mil­lis­tet­ty. Elo­ku­va rat­kai­see be­ma­ri- ja mer­su­mies­ten iä­ni­kui­sen ki­nan siitä, kum­pi au­to on ko­vem­pi. Huo­noi­hoi­nen hel­sin­kiläi­nen len­toemäntä Lee­na mai­ni­taan ni­meltä. Jos rep­pu­selät rai­vos­tut­ta­vat ra­ti­kas­sa, kat­so tämä.

Kuva, ääni & ekstrat

Äärimmäisen hyvää kuvallista ja äänellistä laatua. Tekstitykset saa päälle vain valikosta. 3 min ohjaajan kommentein valittuja poistettuja kohtauksia, 6 min stunttipätkä, 4-sivuinen triviavihko ja kaksi traileria. R1:nä on julkaistu myös DTS-versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy