Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maanalainen salaliitto

Berlin Express 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1948Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 30690EAN: 6416335174707

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maa­na­lai­nen sa­la­liit­to si­joit­tuu toi­sen maail­man­so­dan jäl­kei­seen Eu­roop­paan, jos­sa liit­tou­tu­nei­den ryhmä yrittää löytää kaa­pa­tun rau­hanlä­het­tilään estääk­seen rau­han­neu­vot­te­lu­jen kaa­tu­mi­sen.

Maa­na­lai­nen sa­la­liit­to si­joit­tuu toi­sen maail­man­so­dan jäl­kei­seen Eu­roop­paan, jos­sa liit­tou­tu­nei­den ryhmä yrittää löytää kaa­pa­tun rau­hanlä­het­tilään estääk­seen rau­han­neu­vot­te­lu­jen kaa­tu­mi­sen.
E­lo­ku­van idea poh­jau­tuu Li­fe-leh­dessä jul­kais­tuun ar­tik­ke­liin ju­na­mat­kas­ta hal­ki jae­tun Ber­lii­nin. Erittäin mie­len­kiin­toi­nen sa­la­po­lii­si­tyy­li­nen ta­ri­na tuo mie­leen Idän pi­ka­ju­nan ar­voi­tuk­sen. Rat­kai­su py­syy pii­los­sa lop­puun saak­ka.
Oh­jaa­jan ku­vaus­ryhmä oli en­simmäi­nen so­danjäl­kei­seen Sak­saan pääs­tet­ty ul­ko­maa­lai­nen ku­vaus­ryhmä, jo­ka sai liit­tou­tu­nei­den lu­van ku­va­ta ai­doil­la pai­koil­la Frank­fur­tis­sa sekä Ber­lii­nissä. Rau­niot säväyttävät.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason mustavalkokuva. Hieman rakeinen, roskainen ja pehmeä. Kuva näyttää tummalta, sillä lähes koko elokuva on kuvattu pimeässä. Valoja ja varjoja on silti taidokkaasti käytetty. Ääniraita toistaa selkeästi monoraitaa keskikanavasta. Suomenkielinen tekstitys on ns. pakkotekstitys eli tekstitystä ei voida poistaa. Ei ekstroja. (TK)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy