Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Charlien enkelit

Charlie's Angels 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101946  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywood ha­muaa uut­ta ver­ta rock­vi­deoi­den pa­ris­sa kun­nos­tau­tu­neil­ta.

Hol­lywood ha­muaa uut­ta ver­ta rock­vi­deoi­den pa­ris­sa kun­nos­tau­tu­neil­ta. Ai­na tu­lok­set eivät ole keh­no­ja. McG (Jo­seph Mc­Gin­ty Nic­hol) te­kee de­byy­tillään selvää esi­mer­kik­si kai­kis­ta pier­ceb­ros­nan -bon­deis­ta. Yllättävän haus­ka. Hyvää tyttöe­ner­giaa. Agent­ti­ta­ri­noi­den Lee­nu, Lii­nu ja Tii­nu. Ca­me­ron Diaz ja Drew Bar­ry­mo­re ovat par­haas­sa ve­dos­sa, to­sin Lu­cy Liu jää tv-ta­sol­le. Uut­ta ac­tio­nia: kak­sin­tais­te­lu for­mu­loi­den vä­lillä Gol­den Ga­tel­la. Tuo­tan­tot­rios­sa mu­ka­na Nan­cy Ju­vo­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeinta kuvaa ja elävintä ääntä tässä bisneksessä. Hyvää vanhaa menomusaa. Trailerit, kuusi koostetta, biografiat, nettilinkit, kolme poistettua kohtausta, epäonnistuneita otoksia, kaksi musiikkivideota, ohjaajan ja kuvaajan kommenttiraidat. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy