Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Even Money

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203996EAN: 64202010166315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ku­kaan ei ole täy­del­li­nen”.

”­Ku­kaan ei ole täy­del­li­nen”. Täy­del­li­nen ei kos­kaan pa­ne pa­nos­ta, jo­ta ei ole va­raa hä­vitä. Tyy­li­tie­toi­nen tril­le­ri ker­too rin­nak­kais­ta­ri­noi­na ame­rik­ka­lai­sis­ta, jot­ka jou­tu­vat ot­ta­maan uh­ka­pe­li­ris­kejä nos­taak­seen päänsä pin­nan pääl­le. Mut­ta help­poa ra­haa ei ole ikinä pai­net­tu. Näppäräs­ti kir­joi­tet­tu ja tai­dol­la näy­tel­ty elo­ku­va jää hie­man lo­pul­li­ses­ta ta­voit­tees­taan. Ta­ri­na ei lo­pul­ta lii­ku­ta tar­peek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva värisee hieman yksityiskohdiltaan. Ääniraita kuulostaa rutiinisuoritukselta. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy