Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Even Money

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203996EAN: 64202010166315

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ku­kaan ei ole täy­del­li­nen”.

”­Ku­kaan ei ole täy­del­li­nen”. Täy­del­li­nen ei kos­kaan pa­ne pa­nos­ta, jo­ta ei ole va­raa hä­vitä. Tyy­li­tie­toi­nen tril­le­ri ker­too rin­nak­kais­ta­ri­noi­na ame­rik­ka­lai­sis­ta, jot­ka jou­tu­vat ot­ta­maan uh­ka­pe­li­ris­kejä nos­taak­seen päänsä pin­nan pääl­le. Mut­ta help­poa ra­haa ei ole ikinä pai­net­tu. Näppäräs­ti kir­joi­tet­tu ja tai­dol­la näy­tel­ty elo­ku­va jää hie­man lo­pul­li­ses­ta ta­voit­tees­taan. Ta­ri­na ei lo­pul­ta lii­ku­ta tar­peek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva värisee hieman yksityiskohdiltaan. Ääniraita kuulostaa rutiinisuoritukselta. Ei ekstroja. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy