Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tanssin taikaa

The Company 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110997EAN: 6420614652350

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Au­tent­ti­se­no­loi­nen, mut­ta tus­kin ve­toa­va ta­ri­na bal­le­ri­nas­ta, jo­ka yrittää sel­vitä va­lit­se­man­sa uran pai­neis­ta ja yltää lo­pul­li­seen lä­pi­mur­toon.

Au­tent­ti­se­no­loi­nen, mut­ta tus­kin ve­toa­va ta­ri­na bal­le­ri­nas­ta (Ne­ve Camp­bell), jo­ka yrittää sel­vitä va­lit­se­man­sa uran pai­neis­ta ja yltää lo­pul­li­seen lä­pi­mur­toon. Elo­ku­va an­taa huo­mat­ta­van pal­jon ai­kaa eri­lai­sil­le ba­let­tie­si­tyk­sil­le, ja ajoit­tain tun­tuu, et­tei ta­ri­na ete­ne lain­kaan. Käytännössä ky­se on­kin pitkäl­ti päivä kärpä­senä ka­tos­sa –e­lo­ku­vas­ta, jo­ka voi­si ol­la mie­len­kiin­toi­nen, jos ai­he ja siitä et­sit­ty ta­ri­na eivät sat­tui­si ole­maan niin lu­ke­mat­to­man mon­ta ker­taa jo näh­tyjä.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän tarkka ja levollinen kuva, jonka väritoisto on myös hyvin kohdallaan. Kohina on lievää, mutta roskaa ei silmään osu. Ääniraita on rauhallisen vähäeleinen, dialogiltaan selkeä ja musikaalinen. Heikko layerin vaihdos. Ekstroissa ohjaajan ja pääosan Neve Campbellin levollinen kommenttiraita, making of (7 min.), tanssikooste (2 min.), kooste tanssinpalosta (4 min.) ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy