Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matka Intiaan

A Passage to India 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 157 minuuttia
Julkaisija: FSFilm Kuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vik­to­riaa­ni­sen mo­raa­lin kyllästä­mien brit­tien es­toi­sia in­to­hi­mo­ja mai­nios­ti ku­van­neen E.M. Fors­te­rin ro­maa­nien fil­ma­ti­soin­nit ovat on­nis­tu­neet yk­si toi­sen­sa jäl­keen.

Vik­to­riaa­ni­sen mo­raa­lin kyllästä­mien brit­tien es­toi­sia in­to­hi­mo­ja mai­nios­ti ku­van­neen E.M. Fors­te­rin ro­maa­nien fil­ma­ti­soin­nit ovat on­nis­tu­neet yk­si toi­sen­sa jäl­keen. Itäis­ten man­tu­jen ykkös­ku­vaa­ja Lean pys­tyi vielä jout­sen­lau­lul­laan luo­maan ki­helmöivää jän­ni­tettä. Raa­ka-ai­nei­na ovat ra­sis­mi, oi­keu­den­mu­kai­suus, ystä­vyys ja roh­keus.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy