Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Petetty

Betrayed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.82
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

F­BI-a­gent­ti tut­kii jut­tua syvällä etelässä, ja huo­maa ra­kas­tu­neen­sa pääepäil­tyyn.

F­BI-a­gent­ti (Deb­ra Win­ger) tut­kii jut­tua syvällä etelässä, ja huo­maa ra­kas­tu­neen­sa pääepäil­tyyn (Tom Be­ren­ger). Pe­laa vä­lillä mauk­kaas­ti it­se­pe­tok­sen psy­ko­lo­gi­sil­la lai­na­lai­suuk­sil­la, mut­ta va­joaa äk­kiä ru­tii­nit­ril­le­rik­si. Po­liit­ti­ses­ti kan­taaot­ta­vien elo­ku­vien 1970-lu­vun te­kijä­mies ei kek­si­nyt ra­sis­miai­hee­seen mitään uut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä ja rakeinen, muttei kovin kohinainen kuva, ei-anamorfinen. Selkeä ääniraita keskittyy dialogiin. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Costa-Gavras
Pääosissa: Debra Winger Tom Berenger
Tarina: Joe Eszterhas
Kuvaus: Patrick Blossier
Musiikki: Bill Conti

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy