Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Cop Land

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­del­li­nen slee­per.

To­del­li­nen slee­per. Syl­ves­ter Stal­lo­ne par­haas­sa osas­saan sit­ten Roc­kyn ja Tais­te­li­jan esittäen jo­pa hie­no­va­rai­sel­la pie­tee­tillä New Yor­kin po­lii­sien asut­ta­man nuk­ku­malä­hiön she­rif­fiä, jo­ka puut­tuu kyt­tien kor­rup­tioon. Ko­va kas­ti: Ro­bert de Ni­ro po­lii­sin sisäi­senä tut­ki­ja­na, myö­hem­min ural­laan ikäväs­ti pait­sioon jou­tu­nut Ray Liot­ta ystävänä ja Har­vey Kei­tel jäl­leen pa­ha­na po­lii­si­na.
Ei-a­na­mor­fi­nen ku­va, mut­ta sil­ti hyvä (teat­te­ris­sa hie­man enemmän wi­de, ku­vat­tiin täy­dellä por­til­la). Va­kuut­ta­va ää­ni­rai­ta myös.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy