Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Witchfinder General

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UmbrellaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nen lä­pi­mur­toaan jo 24-­vuo­tiaa­na kuol­leen Mic­hael Ree­ve­sin kau­huk­las­sik­ko ker­too vuon­na 1645 Cro­mwel­lin ja ku­nin­kaan vä­li­sen so­dan mels­keissä noi­ta­vai­no­ja jär­jes­te­levästä Matt­hew Hop­kin­sis­ta.

En­nen lä­pi­mur­toaan jo 24-vuo­tiaa­na kuol­leen Mic­hael Ree­ve­sin kau­huk­las­sik­ko ker­too vuon­na 1645 Cro­mwel­lin ja ku­nin­kaan vä­li­sen so­dan mels­keissä noi­ta­vai­no­ja jär­jes­te­levästä Matt­hew Hop­kin­sis­ta (u­pea Vin­cent Pri­ce).
Al­ku­puo­lel­taan kan­keah­ko tril­le­ri läh­tee pik­ku­hil­jaa ra­juun lauk­kaan. Oh­jaa­ja käyttää Eng­lan­nin maa­seu­tua ja ky­liä kuin par­haat wes­ter­noh­jaa­jat kon­sa­naan pree­riaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää jopa yllättävän hyvältä, mutta teatteriversiosta leikatut, aikanaan hyvin väkivaltaisiksi koetut kohtaukset ovat selvästi huonolaatuisia. Levyllä piti olla sekä leikkaamaton että teatteriversio, mutta vahingossa mukana onkin vain ensiksi mainittu. Ääniraidan soundit ovat aika karkeat, eikä tätä voi soittaa kovin lujaa. Ekstroihin on tallennettu 23 min. dokumentti, musiikkivideo, kuvagalleria ja traileri. Perustuu Ronald Bassettin romaaniin. R0-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy