Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

S.C.A.R. - kuoleman partio

Scarred City 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lii­pa­sin­herkkä kyttä ki­ris­tetään mu­kaan sa­lai­seen po­lii­si­ryhmään, jo­ka lis­tii ri­kol­li­sia te­loi­tus­tyy­li­ses­ti vi­ra­no­mais­ten hil­jai­sel­la suos­tu­muk­sel­la.

Lii­pa­sin­herkkä kyttä ki­ris­tetään mu­kaan sa­lai­seen po­lii­si­ryhmään, jo­ka lis­tii ri­kol­li­sia te­loi­tus­tyy­li­ses­ti vi­ra­no­mais­ten hil­jai­sel­la suos­tu­muk­sel­la. Vä­ki­val­lal­la ja pros­ti­tuu­tiol­la ir­to­pin­no­ja kerjäävä elo­ku­va to­dis­taa, et­teivät Nean­dert­ha­lin ih­mi­set sit­tenkään kuol­leet su­ku­puut­toon – vaan muut­ti­vat Hol­lywoo­din.
Tar­vit­see­ko sitä sa­noa? Tämä on puh­das­ta ros­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyllä faktaruutuja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy