Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keskustelu

The Conversation 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82830EAN: 5706550023920

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

An­to­nio­nin Blow-U­pin si­sar­teos.

An­to­nio­nin Blow-U­pin si­sar­teos. Nyt ei ku­va­ta, vaan kuun­nel­laan.
Län­si­ran­ni­kon pa­ras sa­la­kuun­te­li­ja Har­ry Caul (Ge­ne Hack­man) törmää en­simmäistä ker­taa ta­pauk­seen, jo­ka ei enää ole pelkkä työ, vaan pak­ko­miel­le. Ek­sis­ten­tia­lis­ti­set epäi­lyk­set vievät vai­no­har­hai­sen mie­hen men­nessään, eikä työ enää ole­kaan ir­ral­li­nen osa psyy­keä.
Al­kaa tyy­likkääs­ti San Fran­cis­con Union Squa­rel­la. Har­ri­son Ford aloit­te­lee uraan­sa kor­po­raa­tion juok­su­poi­ka­na. Ro­bert Du­vall on pää­joh­ta­ja il­man lop­pu­teks­tien kre­diit­tiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva edustaa aikaansa näyttäen hieman rakeiselta ja pehmeältä. Selkeä ääniraita on aihepiirinkin huomioon ottaen välttämätön. Ekstroissa neljä traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy