Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Apollo 13

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ric­hie "­naa­pu­rin­poi­ka" Cun­ning­ham jät­ti on­nek­sem­me On­nenpäivät taak­seen ja al­koi iso­na elo­ku­vaoh­jaa­jak­si.

Ric­hie "naa­pu­rin­poi­ka" Cun­ning­ham jät­ti on­nek­sem­me On­nenpäivät taak­seen ja al­koi iso­na elo­ku­vaoh­jaa­jak­si. "Hous­ton, meillä on on­gel­ma" on myyt­ti­nen lau­sah­dus. Har­va ny­ky­pol­ven ih­mi­sistä tie­si en­nen tätä elo­ku­vaa, että lau­se kuul­tiin Apol­lo 13:n len­nol­la.
Tämä lois­ta­va epäon­nis­tu­mi­nen oli 1960-lu­vun lo­pun suu­ri me­dia-ai­he. Ää­rimmäi­sen jän­nittävä elo­ku­va ja hyvä kas­ti: Tom Hanks, Ga­ry Si­ni­se, Ed Har­ris, Ke­vin Ba­con ja Bill Pax­ton.
Ko­ho­koh­ti­na koh­dis­tus maa­han ja lo­pun epä­var­muus. Kyl­miä vä­reitä lisää se, että kaik­ki on ta­pah­tu­nut to­del­li­suu­des­sa.
En­simmäi­nen elo­ku­va, jo­ta ku­vat­tiin to­del­li­ses­sa pai­not­to­mas­sa ti­las­sa. Ar­mei­jan har­joi­tus­ko­nees­sa saa­vu­tet­tiin pai­not­to­muus 25 se­kun­nin in­ter­val­leis­sa, jois­sa ku­vauk­set mes­ta­ril­li­ses­ti suo­ri­tet­tiin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei erinomainen, mutta hyvä, anamorfinen kuva. Super 35. Ääniraita ottaa monikanavaisuudesta paljon irti. Katsoja tuntee joutuneensa avaruuskapseliin. Tämä on itse asiassa Collector's Edition: traileri, ohjaajan ja astronautti Jim Lovellin ja vaimon kommenttiraidat, filmografiat ja faktaruutuja tuotannosta. R1:nä myös DTS-versio.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy