Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuinka äkäpussi kesytetään

The Taming of the Shrew 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: Egmont Kuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont ) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ha­kes­pea­re, van­ha so­vi­nis­ti, ei tien­nyt mitä tu­le­man pi­ti vielä 1600-­lu­vun alus­sa.

Sha­kes­pea­re, van­ha so­vi­nis­ti, ei tien­nyt mitä tu­le­man pi­ti vielä 1600-lu­vun alus­sa. Toi­saal­ta mie­hen al­ku­peräistä, suo­men­net­tua hie­man ri­vom­paa teks­tiä kuun­te­lee mie­lellään. Tun­ne­tuin fil­ma­ti­soin­neis­ta, kau­pun­gin­teat­te­rien va­kio-oh­jel­mis­toa. Zef­fi­rel­lin uran ko­ho­koh­ta. Liz Tay­lor ja Ric­hard Bur­ton toi­vat kan­kaal­le omat vä­lien­sel­vit­te­lynsä.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy