Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ed Wood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Ku­vaa mitä vain, kun­han se on seit­semän ke­laa pitkä.” Maail­mas­sa on vielä toi­voa, kun maut­to­mis­ta­kin ai­nek­sis­ta syn­tyy hie­no­ja elo­ku­via.

”­Ku­vaa mitä vain, kun­han se on seit­semän ke­laa pitkä.” Maail­mas­sa on vielä toi­voa, kun maut­to­mis­ta­kin ai­nek­sis­ta syn­tyy hie­no­ja elo­ku­via.
Hol­lywoo­din sur­keim­man oh­jaa­jan Ed Woo­din (John­ny Depp) ta­ri­na on to­ki oh­jaa­ja Tim Bur­to­nin kä­sissä upea elä­mys, kun sitä ver­taa Woo­din omiin oh­jauk­siin.
Mar­tin Lan­dau on mai­nio Be­la Lu­go­si­na. Vin­cent D'O­nof­rio pii­pah­taa ai­van ai­to­na Or­son Wel­le­sinä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas mustavalkokuva ja ääniraita. Howard Shoren luoma Woodin elokuvamusiikin pastissisoundi on miltei hauskinta koko jutussa. Ekstroihin on tallennettu musiikkivideo, traileri, 14+7+8+9+14 min. dokumentit ja kommenttiraita. Takakannen mukaan tämä on värielokuva. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy