Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kirottujen laiva

Voyage of the Damned 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri en­nen toi­sen maail­man­so­dan aat­toa Nat­si-­Sak­sa päästää 937 juu­ta­lais­ta Ha­van­naan suun­taa­vaan lai­vaan.

Juu­ri en­nen toi­sen maail­man­so­dan aat­toa Nat­si-Sak­sa päästää 937 juu­ta­lais­ta Ha­van­naan suun­taa­vaan lai­vaan. Po­liit­ti­nen int­ri­goin­ti joh­taa lai­vaa ta­kai­sin Sak­saa ja kes­ki­tys­lei­rejä koh­ti.
Hie­no kas­ti (von Sy­dow, Wel­les, Ma­son, Du­naway, Mc­Dowell, Fer­rer, Gaz­za­ra) aut­taa jäh­meähkön draa­man ete­ne­mistä. Keräi­lijää kiin­nos­taa se, et­tei ky­seessä ole mark­ki­noil­le lei­kat­tu, pa­ri­kym­mentä mi­nuut­tia ly­hyem­pi ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas ei-anamorfinen kuva, kun ottaa huomioon elokuvan iän. Tekstitykset on tallennettu kuva-alan päälle, joten tätä voi pyörittää normaalilla tv:n laajakuvatoiminnolla. Siisti ääniraita. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy