Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Space Cowboys

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kylmän so­dan ai­kai­nen neuk­ku­sa­tel­liit­ti uh­kaa tip­pua kier­to­ra­dal­taan ja vain Clint Eas­twoo­din elä­keläi­sin­sinöö­ri kump­pa­nei­neen tun­tee an­tiik­ki­sen tek­nii­kan riittävän hy­vin kyetäk­seen estämään tu­hon.

Kylmän so­dan ai­kai­nen neuk­ku­sa­tel­liit­ti uh­kaa tip­pua kier­to­ra­dal­taan ja vain Clint Eas­twoo­din elä­keläi­sin­sinöö­ri kump­pa­nei­neen tun­tee an­tiik­ki­sen tek­nii­kan riittävän hy­vin kyetäk­seen estämään tu­hon. NA­SAn nuo­ret toi­vot kel­lis­tyvät ka­pa­loi­hin, kun ikä­mies­rem­mi nuor­tuu sil­missä ja ka­raut­taa suk­ku­lal­la hä­tiin. Us­ko­ma­ton juo­ni, jos­ta on Eas­twoo­din let­keällä ot­teel­la syn­ty­nyt yllättävän haus­ka ja hy­vin to­teu­tet­tu ko­me­dia. Al­kaa­kin ek­soot­ti­ses­ti, du­ba­tul­la ta­kau­tu­ma­jak­sol­la. Eas­twood on it­sensä ja Do­nald Sut­her­lan­din ikip­lay­boy­kin on mai­nio. Ai­noas­taan pa­ko­no­mai­nen pik­ku­ro­mans­si on lii­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton tekninen toteutus, jossa myös surroundkanavia hyödynnetään kiitettävästi. Traileri ja neljä lyhyttä dokumenttia, joissa juttua tuotannosta ja lisää materiaalia Jay Lenon talk show -kohtauksista. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy