Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rakkauden arpa

It Could Happen to You 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ni­co­las Ca­ge on hyvä­sydä­mi­nen po­lii­si, jo­ka ha­luaa ai­na toi­mia oi­kein kaik­kia koh­taan.

Ni­co­las Ca­ge on hyvä­sydä­mi­nen po­lii­si, jo­ka ha­luaa ai­na toi­mia oi­kein kaik­kia koh­taan. Niinpä hän tu­lee eräänä päivänä juo­ma­ra­han puut­tees­sa lu­van­neek­si tar­joi­li­jat­ta­rel­le puo­let lot­to­ku­pon­kin­sa mah­dol­li­ses­ta mil­joo­na­voi­tos­ta. Ar­pa on suo­siol­li­nen ja tu­lee lu­pauk­sen pitä­mi­sen ai­ka, vaik­ka vai­mo ei siitä pitäi­sikään.
Pe­rus­hol­lywoo­di­lai­sen lep­poi­sa kes­kipäivän tuh­ki­mo­ta­ri­na hy­villä näyt­te­lijöillä (B­rid­get Fon­da, Ro­sie Pe­rez) eli to­sin sa­noen, mai­nio mah­dol­li­suus pae­ta ka­rua ar­kea.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä traileri (4:3, DD 5.1) ja filmografioita. Väärä R1-aika kannessa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy