Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Amazing Spider-Man - 3D

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162296775

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sam Rai­min ke­hu­tun tri­lo­gian jäl­keen Hämähäk­ki­mie­hen seik­kai­lut käyn­nis­tyvät alus­ta uu­sin voi­min.

Sam Rai­min ke­hu­tun tri­lo­gian jäl­keen Hämähäk­ki­mie­hen seik­kai­lut käyn­nis­tyvät alus­ta uu­sin voi­min. Etukä­teen tämä tun­tuu tur­hal­ta tois­tol­ta, mut­ta yllättäen api­noin­nin si­jaan ko­ko­nai­suus pys­tyy hyvään uu­sin­ta­tul­kin­taan hie­man sa­mas­sa hen­gessä kuin taan­noi­nen "A­pi­noi­den pla­nee­tan syn­ty". Nämä kak­si elo­ku­vaa ovat­kin it­se asias­sa odot­ta­mat­to­man lä­hellä toi­siaan ot­taen huo­mioon että Rai­min hä­mis ei pi­pe­toin­nis­ta tai bioa­seis­ta pe­rus­ta­nut lain­kaan.
Tällä ker­taa ope­tus on yhä enemmän että niin metsä vas­taa kuin sin­ne huu­de­taan. Symp­pis uk­ki (nyt so­pi­van pul­lamössök­si muo­va­tun Mar­tin Shee­nin ruu­miil­lis­ta­ma­na) uh­ra­taan to­ki tällä­kin ker­taa san­ka­rin syn­ty­ri­tuaa­leis­sa, mut­ta kai­ku ko­ve­nee vielä tästä en­nen lo­pun li­ki pat­rioot­tis­ta kun­nia­ku­jaa. Ih­mi­suh­ded­raa­ma toi­mii se­kin vä­hintään yhtä hy­vin kuin edel­lis­ker­ral­la, ja nyt Em­ma Sto­ne saa tehdä vah­vem­man nais­roo­lin kuin mikä Kirs­ten Duns­til­le oli vii­mek­si an­net­tu. Myös Rhys Ifans tie­de­mie­henä ja De­nis Lea­ry uut­ta tu­lo­kas­ta vie­rok­su­va­na je­pa­ri­na te­kevät hyvää työtä. Elo­ku­van pa­ras yk­sittäi­nen pik­ku oi­val­lus on kui­ten­kin hämähä­kin­sei­tin käyttö sen­so­ri­na, jo­ka tuo toi­min­taan he­ti ko­ko­lail­la enemmän hoh­toa kuin pelkkä liaa­neil­la hei­lu­mi­nen. Ko­ko­nai­suu­te­na tämä ei ole ol­len­kaan hul­lum­pi uu­sin­taot­to.

Kuva & ääni

Komea aito 3D. Tilavaikutelma on hillitty, mutta luonnollinen ja skooppia löyty kivasti niin Manhattanin betoniviidakkoon kuin neljän seinän sisäänkin. Ilmakuvat pyörivät yhtä kivasti kun Applen uusissa - ja muutoin viallisissa - kartoissa, ja myös huoneiden sisätiloissa on uskottavaa tilan tuntua. Yllättäen alkuperäinen ääniraita on tarjolla vain häviöllisenä Dolby Digitalina, mutta myös tämä hoitaa tonttinsa asiallisesti. Rauhallinen musiikkiraita tunnelmoittaa suvantoja ja toimintajaksot rullaavat vauhdilla, jos ei erityisen aggressiivisesti.

Ekstrat

3D-version ekstroissa kommentiraita, mainio johdanto 3D -tekniikkaan ohjaajan johdolla (3D 6 min.), kolme kohtausta eri 3D-asetuksilla (3D) ja kooste hämiksen poseerauksesta ja koreografioinnista perinteitä kunnioittaen (3 min.). Omalta levyltään löytyvän 2D-version lisukkeina edellä mainitun kommenttiraidan lisäksi vielä poistettuja kohtauksia, kooste stunteista ja kuvagalleria. (IJ)
13/11/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy